Плодовите ухания на Hugo Boss са жизнени и цветни

Плодовите ухания на Hugo Boss са жизнени и цветни

Плодовите парфюми имат своите почитатели, които не изневеряват на вкуса си през всички сезони. В зависимост от конкретните нотки, включени в уханните композиции, плодовите парфюми може да са топли и сгряващи, което ги прави идеални за есента и зимата, както и сочни и жизнени, за да влеят живителна свежест през лятото. Със своите повече от 100 предложения в ароматния си каталог, Hugo Boss разполага с плодови ухания, които ще ви накарат да се почувствате енергични и заредени с позитивни емоции, независимо от градусите навън.

Вкусни и сочни плодови нотки включват популярни ухания на Hugo Boss, както за мъже, така и за жени:

Парфюмът Hugo Boss The Scent Absolute е пристрастяващ и екзотичен

Мъжкият аромат Hugo Boss The Scent Absolute, разработен от Бруно Йованович, е представен през 2019 година. Уханието се открива с пикантната свежест на джинджифил. Сърцевината пулсира със страстната енергия на плод манинка, който се определя като афродизиак, привличащ като магнит нежния пол. Неговата магнетична сила е допълнена с ободряващи корени мондия. Базовите нотки, изградени от екстракт ветивер, са подчертано мъжествени и елегантни. Hugo Boss The Scent Absolute е значително по-богата и интензивна версия на класическия мъжки аромат Hugo Boss The Scent. Hugo Boss The Scent Absolute е мъжествен, привлекателен и уникален парфюм, който можете да носите при всякакъв повод всеки сезон.

Дамската версия на Hugo Boss The Scent Absolute запленява с топлината на кехлибар, ванилия, праскови и мед, оживени с ободряващата сила на кафе и ветивер.

Hugo Red е едно от най-жизнерадостните ухания на Hugo Boss

Мъжкият парфюм Hugo Red на Hugo Boss е изчистен и плодов. Ненатрапчивият му аромат го прави подходящ за ежедневието. Уханната композиция на Hugo Red се отваря със свежи нотки грейпфрут, галбанум и розов пипер, последвани от сочен ананас, ревен и кедър. Базовите нотки кехлибар и боб Тонка са топли и чувствени. Ароматът е подходящ за различни климатични условия и се отличава с добра дълготрайност.

Дамското ухание Deep Red на Hugo Boss е запазена марка на стилните и атрактивни жени. Първото впечатление за аромата е подчертано плодово и сочно, формирано от връхните нотки касис, круша, мандарина и червен портокал. Апетитното начало е развито в сърцевината с цветно-пикантни акценти джинджифил, фрезия и хибискус. Запомнящ се финал на уханието гарантира базовият акорд сандалово дърво, калифорнийски кедър, ванилия и мускус.

BOSS Bottled Infinite съчетава плодовата свежест на ябълка и мандарина

Елегантното ухание за мъже на Hugo Boss е представено през 2019 година. Връхните нотки ябълка и мандарина са гарнирани със свеж градински чай и ароматна канела. Сърцевината преплита билкови нотки лавандула, розмарин и пачули, а базата е изградена от екстракти от сандалово и маслиново дърво.

Hugo Woman от Hugo Boss е озаряващ аромат, който включва плодови и морски нотки

Впечатляващото дамско ухание на Hugo Boss е представено през 1997 година, последвано от няколко осъвременени версии. Класическата плодово-флорална ароматна композиция на Hugo Woman от Hugo Boss е разработена от Урсула Вандел. Уханието се открива с нотки ябълка, пъпеш, праскова, касис и папая, обгърнати с дъбов мъх и циклама. В сърцевината пулсира букет от воден зюмбюл, лилия и жасмин, а нежен, пудрен ефект на аромата придава коренът от ирис. Базовият акорд е изграден от вирджински кедър, сандалово дърво, орхидея, ванилия, смола и кехлибар.

Плодовите ухания на Hugo Boss са универсални със своята озаряваща жизненост и енергичност. Стотици мъже и жени по света са запленени от сочния им, вкусен и свеж характер. Плодови парфюми на Hugo Boss са харесвани от хора, които обичат да се забавляват и да се открояват с веселия си и закачлив нрав.

About the author