Арки с балони

Арки с балони

Ако планирате специално тържество, помислете за арка от балони за централен елемент. Те са красиви симетрични структури, които могат да се показват на закрито или на открито. Балоните могат да бъдат от латекс или хелий и могат да включват флорални вложки за допълнителна елегантност.

Цена на арка от балони

Цената на арката от балон варира значително, в зависимост от размера и сложността на декорацията. Може да бъде направен от латекс или фолио и може да бъде изпълнен с въздух или хелий. Цените също могат да варират в зависимост от това дали искате персонализиран дизайн или стандартен. Арката от балони може да бъде проста, от един цвят или сложен дизайн, включващ балони с много цветове и размери.

Арките от балони са идеални за събития на закрито и на открито и можете да изберете вида балон, който искате да използвате. Латексовите балони обикновено са най-здрави, но могат да бъдат и по-скъпи от други материали. Има също така комплекти балонни арки, които можете да закупите, за да създадете своя собствена арка на бюджетна цена. Стига да изберете няколко различни размера, можете да направите красива и уникална арка за вашето събитие.

Цена на балони, пълни с хелий

Когато търсите балони, пълни с хелий, трябва да имате предвид няколко неща. Първо, трябва да помислите колко струва закупуването на балоните.

Хелият е страничен продукт от извличането на природен газ и се среща естествено на Земята. Това е по-леко вещество от въздуха и скоростта му на изпарение е по-бърза от въздуха. Затова трябва да използвате държач за балон, за да държите балона здраво, след като се напълни.

Цената на пълните с хелий балони варира значително в зависимост от това колко от тях имате нужда и кой тип.

Цената на латексовите балони

Цената на латексовите балони зависи от вида на използваните балони. Например балоните от латекс са по-евтини от балоните от фолио или майлар, но тези видове балони са по-малко издръжливи. Те също изискват повече опора, така че цената на арка от балони, предназначена за използване на открито, може да бъде по-висока от тази, предназначена за вътрешна употреба.

В допълнение към стандартните латексови балони, има специални балони, които могат да се използват за арка от балон. Тези балони не са толкова скъпи, колкото традиционните видове. Органичните балони се предлагат на малко по-висока цена от стандартните балони. Освен това латексовите балони могат да се използват само веднъж, което може да е проблем, ако имате алергична реакция към материала.

Цена на флорални вложки в арка от балони

Можете да добавите цветя и зеленина към вашата арка от балони, за да изглежда по-привлекателна. Можете да използвате коприна или свежи цветя. Изберете леки, които няма да натежат на арката. Цветята трябва да бъдат подредени по подобен начин, както балоните.

На пазара има няколко вида арки от балони. Можете да изберете класическа арка, пълна с хелий, или арка с органичен дизайн. Цената варира в зависимост от вида на продукта до стила, така че не забравяйте да попитате своя декоратор за цената на линеен метър.

Цена на настолна арка от балони

Цената на настолна арка от балони може да варира значително. Видът на балона и размерът на арката определят цената. Можете също така да получите оценка, като се свържете с художник на балони. Също така цената може да включва допълнителни услуги като монтаж.

Настолните арки от балони могат да бъдат чудесно допълнение към магазин за сладкиши или храна. Те обикновено се правят от 120 до 130 латексови балона. Можете също така да получите персонализирани такива с различни дизайни. Арките от балони често се правят най-добре с висококачествени латексови балони.

About the author