Правите ли грешката да подценявате китайските входни врати?

Веднага щом влезем в магазин, за каквато и да е стока щом чуем китайски, първото нещо, което изплува в ума ни е некачествен продукт. Преди години това всеобщо мнение беше факт, но в днешно време цените и продуктите в Китай са различни. Имат пет степени на качество и щом става въпрос за входна врата няма причина защо да не им обърнем внимание.

В дома ви трябва да имате врата с подходяща заключваща система, която да пази къщата ви от неканени гости. Ще ви представим основните характеристики на металните входни врати.

Външен вид

Да почнем от външния вид, който е по-важен от очакваното. Освен цвят, който да хване окото ни, покритието пази цялостта на вратата ни и в някои модели има и UV защита, която спомага, ако излагате вратата си на различни атмосферни условия да е по-ясно, ако я монтирате като входна врата на къща.

Защита

Металните врати са направени от метални листове за крило и метална каса, която да обхване зида на къщата ви. Като крилото и касaта са неразделни. От всяка страна на крилото без от страната на пантите има шипове, които влизат в касата при затваряне. Възползвате се и от резе, което лесно да използвате само, като завъртите надясно за допълнителна сигурност. Както при другите врати на пазара и тези ви предоставят избор дали ще имате две ключалки или една.

Нещото, за което също са помислили са ключовете. Разполагате с два ключа, които може да ги предоставите на майсторите ви и след ремонта те стават неактивни. Ще попитате: Как така? Много лесно към всяка ключалка върви в комплект още една връзка с ключове. Когато строителните ключове станат излишни слагате новите ключове пренавивате с един малък ключ (мастър ключ) и магията се случва. Вече имате нови сигурни ключове за вашия дом.

Пълнеж

Вратата е изработена от два метални листа, както казахме по-рано , но като пълнеж има метално оребрение и рамка за допълнителна сигурност.

Ако се нуждаете от сигурна и бюджетна врата: Обърнете внимание на китайските врати!

About the author