Какво означава прогресивен джакпот в казино ротативките?

Прогресивен джакпот е награда, която се увеличава всеки път, когато някой играе слот игра. Ще продължи да се покачва, докато късметлия не го спечели.

При прогресивните слот игри малък процент от всеки квалифициран залог отива към джакпота. Може да се спечели на случаен принцип или чрез навигация в специална бонус игра. И наградите, които могат да бъдат спечелени, лесно се конкурират с тези от държавната лотария.

Шансовете да спечелите прогресивен джакпот над джакпота от лотария също са големи. Шансовете да спечелите от лотарията са 1 на 300 милиона, докато шансовете ви да спечелите джакпота в прогресивна слот игра са около 50 милиона към едно.

Спечелете прогресивен джакпот и може да получите някои астрономически суми пари, виж всички ротативки тук

Как работят прогресивните джакпот игри?

Вече споменахме как работят прогресивните джакпот игри, но нека да споменем повече подробности. Основната разлика между прогресивния джакпот и вашия обикновен джакпот е, че в първия няма фиксирана награда. Това е, което ви дава шанс да спечелите много, докато харчите малко.

При прогресивен джакпот, процент от всеки заложен залог се насочва към джакпота, който продължава да расте, докато един много щастлив играч не го спечели. Когато това се случи, джакпотът се нулира до първоначална сума и процесът започва отначало. Сумата, понякога може да се изкачи до огромни суми, защото може да има хиляди играчи от множество слотове от цял ​​свят, които да допринесат за нея.

Всички хора, които играят по едно и също време, допринасят и играят за един и същ джакпот. Много прогресивни джакпоти са свързани в няколко онлайн казина, което прави групата от играчи, които добавят към джакпота, още по-голяма. Колкото по-дълго джакпотът остава, толкова по-високо се изкачва, което прави възможно спечелването на много пари. 

Механизми за спечелване на прогресивен джакпот

Нека да преминем към тънкостите за това как работят прогресивните джакпоти. След завъртане се избира набор от произволни числа. Ако бъде избран правилният алгоритъм, джакпотът ще се задейства.

Въпреки това, има няколко начина, по които можете да спечелите прогресивен джакпот.

Играйте на максималния залог

Някои онлайн прогресивни слотове ще ви позволят да спечелите джакпот само ако заложите възможно най-много. Въпреки това, не се притеснявайте, ако вашата банка не може да покрие толкова високо. Има много прогресивни игри, които предлагат няколко нива на джакпоти, които се грижат за играчите с по-ниски залози.

Печелете джакпот на случаен принцип

Тези джакпоти могат да бъдат присъдени след всяко завъртане. Няма да ви се налага да играете специална бонус игра или да удряте определени символи. Въпреки това, може да се наложи да заложите максималния възможен залог, за да се класирате.

Бонус рунд

Много онлайн прогресивни слотове в най-добрите сайтове за слотове включват специален бонус рунд, който може да се задейства по време на основната игра. Може да се наложи да завъртите колело с награди, за да определите размера на джакпота си или да изберете карти от селекция, налична на вашия екран. Обикновено ще трябва да съпоставите три или четири карти, за да спечелите съответната награда за джакпот.

Прогресивен джакпот, който не е печелен от дълго време, обикновено привлича вниманието на много играчи.

About the author