Как размерът на бельото може да оформи тялото

Как размерът на бельото може да оформи тялото

По презумпция, всички си мислим, че за да се похвалим с неустоими форми, трябва да сме слаби. Тук неволно бягаме от основната идея, която се състои в следното: важни са пропорциите.

Не обиколките определят крайния външен вид, а тяхното съразмерно допълване, което прави тялото и на слабите, и на по-пълните жени да изглежда привлекателно. И ето, че идва ред да споменем за големи размери дамско бельо.

За радост на пищните дами, тук ще ви покажем опции, за които не сте си мечтали.

Как да се сдобием с атрактивни форми

Вече споменахме симетрията. Сега може да се окаже, че вместо да отслабвате, се нуждаете от още два сантиметра в дадена област. За хубаво или за лошо, голяма част от опитите за отслабване са увенчани предварително от провал. Тогава може да наблегнем на нещо друго. Обърнете внимание на пропорциите си. Ако се гордеете с пищния си ханш, проверете раменете и гърдите отговарят ли на неговия размер. При всички случаи, ако те са в синхрон, ще разполагате със свое тайно оръжие: извивките.

Последните винаги са привличали погледите на мъжете. За целта няма да наблягаме на размера на сутиена и бикините, а ще се фокусираме върху прибирането на корема и оформянето на талията.

Движение и пак движение. Редуцирайте някои от най-вредните си хранителни навици (ако имате такива) и увеличете движението. Дори да не се впуснете в изтощителни тренировки, повече разходка, изкачване на стълби и дори студен душ ще ви помогнат да се стегнете и да добиете още повече самочувствие.

Вълшебното бельо

Днес дамите имат възможността да се ползват от услугите на несравними стягащи материи, които със своята дишаща функция няма да допринесат за какъвто и да било дискомфорт. Ако все пак не сте влюбени в големите размери дамско бельо, компенсирайте с принт и цветове. В добавка на атрактивен халат, ще можете да се почувствате като истински кралици у дома.

Стягащите бикини, придружени от сутиен, който оказва нужната подкрепа, могат да намалят размера на обиколката ви с цели 10 сантиметра. Така и дрехите ще изглеждат в пъти по-добре на вече новата ви фигура.

Само малко мисъл и необичен подход понякога са достатъчни, за да ни накарат да се чувстваме красиви и желани.

Ако и вие искате да постигнете магията, посетете Bul Bel и се възползвайте от множеството варианти, които ви се предоставят. 

About the author